het verhaal achter
van moorst autoservice

het verhaal

Van Moorst Autoservice is hét autobedrijf voor reparatie en onderhoud van uw auto, waar persoonlijke service centraal staat.

Van Moorst Autoservice is in 2022 opgericht door Stein van Moorst. Van jongs af aan is Stein een liefhebber van auto’s in het algemeen en klassieke auto’s en youngtimers in het bijzonder.

Al vanaf de middelbare school heeft Stein ervaring opgedaan bij diverse autobedrijven in de regio ’t Gooi en Eemland. Na stages bij verschillende bedrijven, is Stein opgeleid bij een autobedrijf dat gespecialiseerd is in oldtimers en youngtimers van met name Britse automerken, zoals Jaguar, Land Rover en MG.

Na 11 jaar lang met veel plezier bij dit bedrijf te hebben gewerkt, was de tijd rijp voor de volgende stap: een eigen autogarage. In juli 2022 kwam deze droom uit en sindsdien staat Stein graag voor u klaar vanuit zijn eigen garage in Eemnes. Bij Van Moorst Autoservice kunt u terecht met uw moderne auto, klassieke auto of youngtimer

WAAROM KIEST U VOOR VAN MOORST AUTOSERVICE?

- 01
persoonlijke service

U heeft direct contact met de monteur die aan uw auto werkt, zonder overbodige tussenschakels, zodat u de beste service krijgt.

- 02
GROTE EN KLEINE REPARATIES

U kunt bij Van Moorst Autoservice terecht voor grote en kleine reparaties aan uw auto. Met 14 jaar ervaring is er bijna geen defect dat Stein nog niet eerder heeft gezien.

- 03

ONDERHOUD

Om de prestaties en levensduur van uw auto te behouden, is het van belang dat deze regelmatig onderhouden wordt in de vorm van een grote of kleine beurt.

- 04
DUIDELIJKHEID EN TRANSPARANTIE

Bij reparaties en onderhoud van uw auto wilt u niet voor verrassingen komen te staan. Stein informeert u op een duidelijke en transparante manier over de verrichte werkzaamheden en over de tarieven.

- 05
KLANTGERICHT

Bij Van Moorst Autoservice staat u als klant centraal. Stein denkt bij al uw wensen of vragen graag met u mee. Wilt u een aankoopkeuring voor uw nieuwe auto of wilt u overleggen over de mogelijke verkoop van uw huidige auto? Ook dan kunt u Stein raadplegen.

- 06
OOK VOOR UW OLDTIMER OF YOUNGTIMER

In zijn loopbaan heeft Stein veel met klassieke auto’s en auto’s ouder dan 15 jaar gewerkt. Ook met deze auto’s bent u daarom bij Van Moorst Autoservice op het juiste adres.